Bedrijfsvastgoed voor de slimme ondernemer

Een pand huren of kopen? Uw zoektocht begint hier!
Specialist bedrijfsvastgoed

Vastgoedspecialist voor KMO's

Op zoek naar een gespecialiseerde makelaar voor uw bedrijf?
CD-Vastgoed richt zich uitsluiten op bemiddeling in bedrijfsvastgoed. Verkoop en verhuur van kantoren, magazijnen, winkels en gronden zijn onze core business. Onze medewerkers zijn dan ook stuk voor stuk specialisten in hun vak.

Vlotte communicatie

Luisteren, goede afspraken, geen loze beloftes en snelle opvolging.
Door aandachtig te luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen wij met een pro-actieve aanpak snel en concreet oplossingen bieden.

Marktkennis in uw regio

Zoekt u een betrouwbare makelaar met een lokale marktkennis?
In ruim 20 jaar bouwde CD-Vastgoed een grondige expertise op als lokaal verankerd makelaar in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

U bent eigenaar van een pand?

Indien u een pand wil verkopen of verhuren staan wij graag voor u klaar om de mogelijkheden te bekijken om uw pand op een professionele manier te commercialiseren. Maak gerust een afspraak.
kantoor CD-Vastgoed

Wie is CD-Vastgoed?

CD-Vastgoed is een gespecialiseerd makelaarskantoor dat zich richt op verhuur en verkoop van bedrijfsvastgoed. Kantoren, magazijnen, industriële sites, winkels en bedrijfsgronden zijn onze core business.

CD-Vastgoed is een toonaangevend makelaar voor bedrijfsonroerend goed met focus op Oost-Vlaanderen en Antwerpen met inmiddels een expertise van meer dan 20 jaar.

Ons ruim aanbod van bedrijfspanden maakt dat wij maximaal kunnen inspelen op de vraag. Door mee te denken met onze klanten kunnen wij met onze lokale marktkennis telkens oplossingen bieden op maat van elk bedrijf.

Geen toeval dus dat CD-Vastgoed al een decennium lang de prominente nr.1 is op de Gentse kantoormarkt en de 9de plaats inneemt in de nationale ranking in deze niche.

Blog

Cédric Clybouw
Cédric Clybouw is als senior negotiator al tien jaar aan de slag bij CD-Vastgoed. Hoe ziet een werkdag er voor hem uit? “Geen twee werkdagen zijn hetzelfde. Ik hou me bij CD-Vastgoed bezig met industrieel vastgoed, met de kantorenmarkt in Antwerpen...
Nieuwbouw bedrijfsunits te koop in Reel Park in Petegem
Laatste nieuwbouw bedrijfsunits te koop in Petegem! Meer weten? Kom naar onze opendeurdag zaterdag 24 november van 11 tot 14u
jong en gedreven team
Ook competief én collegiaal ingesteld? Zin om deel uit te maken van een jong en dynamisch team? Ontdek onze vacatures hier!

Recente transacties

Magazijn verhuurd aan HelloFresh
Gent
Vanaf midden oktober huurt HelloFresh een nieuwbouw...
nieuwbouw site Toyota in Willebroek
Antwerpen
Eind 2018 verhuist Toyota Material Handling Belgium...